ICTRally

van totaal € 1.000 (0%)
Nog te gaan

Zet jij de winnende koers uit?

Het is donderdag 19 september als ’s morgens de bestuurders en navigators zich verzamelen in de briefingruimte. De gegevens en spullen worden verzameld. Ga je snel rijden of ga je eerst plannen? Na de nodige voorbereiding stap je samen met je navigator in de auto… je start je motor. Gebruik je verborgen talenten en laat jouw creativiteit de vrije loop om per equipe met een unieke verschijning, of met je eigen bedrijfsauto de Rally te rijden.

Onderweg zie je de mooiste dingen, verzamel je informatie en doe je supergave opdrachten. Tuurlijk wil je winnen maar je neemt ook de ruimte om onderweg te genieten! Rijd jij de rally als beste? Pak jij die dikke bokaal?

Aan het einde van de dag kom je vol adrenaline aan. Debriefing…. Gezelligheid, netwerken en ervaringen uitwisselen. En vooral trots zijn omdat je niet alleen een geweldige dag hebt gehad, maar ook geld hebt ingezameld voor een bijzonder doel. En dan die uitreiking...

Uniek in de branche

De ICTRally is uniek in de ICT-branche, het belooft dan ook een spectaculaire dag te worden met de samenvattende kernwoorden: Avontuur, Netwerken en Competitie.  

Stichting ALS

Doel van de Rally is om naast een geweldige dag Stichting ALS te steunen. ALS is een spierziekte die nog altijd ongeneeslijk is. Wij kunnen ons hier gezamenlijk voor inzetten!

Inschrijven Equipe

Het moment van inschrijving bepaalt het startnummer, wees er dus snel bij! Meer informatie kun je vinden op de website www.ictrally.nl.

 

Klaar voor de start… ALS.